Tukumā notikusi nežēlīga slepkavība

tautaruna.lv 26.oktobris 2020, 13:09
 
F64
Tukumā, Harmonijas ielas 11. namā, kāds dzīvoklis teju ik vakaru pārtop par atpūtas vietu cilvēkiem, kas pārmērīgi lieto alkoholu. Miteklī pārsvarā pulcējas vīrieši no tuvējās apkaimes, un nereti kaimiņi dzird agresīvi paceltas balsis. Viens no šādiem vakariem pārvērtās asiņainā dūru vicināšanā, kas beidzās letāli, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Harmonijas ielā mitinās kāds vīrietis, kurš ik dienu pa Tukumu pārvietojas ratiņkrēslā. Lai invalīdam atvieglotu dzīvi, pašvaldība viņam piešķīra dzīvokli. Uz mitekli itin bieži nāk ciemiņi, kam vienmēr līdzi ir alkohols. Kaimiņi nezina, kur likties brīžos, kad sākas dzeršana.

Asins pleķis šeit uzradās pirms vairākām dienām. Izārdītā istaba un uzlauztās durvis atgādina kaimiņiem par zvērīgo kautiņu, kurā viens no pudeles brāļiem zaudēja dzīvību. Tas bija kāds 53 gadus vecs tukumnieks bez kājas.

Uzbrucējs ir 33 gadus vecs mitekļa saimnieka paziņa, kas pēc Vitauta nežēlīgas nosišanas uzbruka vēl vienam cilvēkam.

“Viens no viņiem bija zilumains. Visas rokas zilas, seja zila, un viņu aizveda uz reanimāciju. Otru te atrada mirušu,” saka kaimiņš.

“To, kas bija uz kruķiem, nosita. (DP: Kas bija otrs?) Nosita to, kas bija uz kruķiem, te protēze stāvēja divas dienas, bet otrs, kaut kāds draugs bija ar viņu, trešajā stāvā. Viņi nonāca šeit, es tā sapratu. Nekad viņš nenāca uz šejieni, nekad viņš te nav nācis dzert. Augšā viss bija klusi un mierīgi, bet tajā dienā, nezinu. Atnācu mājās no rīta, te visur policija. Ārprāts kaut kāds.”

Policijā slepkava ir labi pazīstams. Tukuma iecirkņa priekšnieks apgalvo, ka vīrietis patiešām bija izvēlējies ceļu, kas regulāri noveda pie likumpārkāpumiem.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:11

Jaunākās diskusijas