Liepājā puisim uzbrukuši bijušie klasesbiedri

tautaruna.lv 24.oktobris 2020, 20:41
 
F64
Oktobra sākumā smagi piekauts Liepājas Liedaga vidusskolas 10. klases skolnieks. Puisim, iespējams, pāri esot nodarījuši bijušie klasesbiedri no Liepājas 8. vidusskolas, vēsta "liepajniekiem.lv", atraucoties uz laikrakstu "Kurzemes Vārds".
Liedaga vidusskolas direktore Inga Zeide laikrakstam pastāstīja, ka zinot par šo notikumu. Jaunietis esot piekauts sabiedriskā transporta pieturvietā.

“Tas, kas notiek ārpus skolas, jau ir policijas kompetence, un, cik zinu, tad likumsargi ir informēti.”

Valsts policijas pārstāve Madara Šeršņova sacīja, ka starpgadījums noticis 12. oktobrī. “Esam runājuši gan ar cietušā ģimeni, gan ar pašu jaunieti. Tāpat viņam nav bijusi nepieciešama medicīniskā palīdzība un nav pretenziju pret kādu no iespējamiem pāridarītājiem.”

Liedaga vidusskolā ik pa laikam piestaigājot arī jaunieši no citām skolām, ko apstiprināja arī I. Zeide: “Šādu faktu esam konstatējuši, un pašu spēkiem to ir grūti izkontrolēt, kurš ir mūsu audzēknis, bet kurš nav. Tādēļ esam aizsūtījuši Pašvaldības policijai vēstuli ar lūgumu palīdzēt šajā jautājumā. Skaidrs, ka nepiederošām personām šeit nav ko meklēt.”

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:24

Jaunākās diskusijas