VIDEO: Ķengaragā ar auto "plosās" neadekvāts vīrietis

tautaruna.lv 23.oktobris 2020, 14:30
 
Aivars Ķesteris/F64
Izsaukumā Rīgā, Ķengaragā, policistiem knapi pietika ceļu satiksmes negadījuma paskaidrojuma veidlapu, jo no kāda neadekvāta braucēja cieta vismaz seši spēkratu īpašnieki. “Mercedes” dažādos pagalmos apskādēja automašīnas un savu braucienu “finišēja”, lielā ātrumā taranējot kādu “BMW”, vēstīja raidījums "Degpunktā".
Īsta drāma piedzīvota līdz šim klusajā Salaspils ielas 6. nama pagalmā, kad dienas pirmajā pusē tajā lielā ātrumā iebrauca kāds ”Mercedes” spēkrats.

Tā vadītājs, šķiet, vadīja mašīnu ar aizvērtām acīm. Līkumojot pa šaurajām ieliņām, viņš pamanījās apskādēt vairākus ceļmalā novietotus spēkratus. Savu trako braucienu vīrietis pabeidza, ietriecoties stāvošu automašīnu rindā. Gājēji, kuri tobrīd bija ielā, no neadekvātā braucēja glābās, kā varēja.

“Gāja vīrietis kopā ar diviem bērniem un vadītājs gandrīz viņus notrieca. Vīrietis paslēpās aiz sava mikroautobusa, un vadītājs ietriecās mikroautobusā, tādējādi nedz vīrietis, nedz bērni netika skarti,” stāsta aculieciniece Violeta.

Pati sieviete avārijas brīdī bija mājās un taisījās iet ārā no dzīvokļa, jo uz ielas viņu jau gaidīja vīrs ar bērniem. Ģimene plānoja doties braucienā uz veikalu: “Tā sanāca, ka mans vīrs aizgāja līdz tai mašīnai un izrāva atslēgas, un atdeva tās kādam citam. Bet tas vadītājs nekur neaizbēga, palika sēdēt mašīnā? Viņu izvilka ārā no mašīnas. (DP: Un kāds viņu turēja?) Es sapratu, ka viņu aizturēja, acīmredzot viņš negribēja lai viņu ”savāktu” policisti.”

Drīz vien pagalmā ierādās ceļu policijas ekipāža, pie tās sapulcējās bariņš apskādētu automašīnu īpašnieku. Atklājās, kā ”Mercedes” stūrētājs pamanījās izraisīt vismaz sešas avārijas, tostarp vienu turpat esošā tirdzniecības centra stāvlaukumā.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:32

Jaunākās diskusijas