Traģiski: tiek atklātas jaunas detaļas par vīrieša nogalināšanu Muceniekos

tautaruna.lv 22.oktobris 2020, 13:09
 
Kaspars Krafts/F64
Smags noziegums nedēļas sākumā noticis Pierīgā – Muceniekos. Ar šaujamieroci konflikta laikā nogalināts vīrietis, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Četri skaļi blīkšķi Jaunceltnes ielas daudzdzīvokļu nama iekšpagalmā Muceniekos, darba dienas vakarā iztraucēja vietējo iedzīvotāju mieru.

Sākotnēji šāvienam līdzīgos trokšņus neviens neuztvēra pārāk nopietni, taču pamanot vīrieti, kas sāpēs kliegdams, nokrita uz zemes savā asiņu peļķē, nejaušie aculiecinieki, saprata, kā situācija ir nopietna un ir steidzami jāsauc palīdzība.

Iespējams, dzīvoklis, no kura raidīti šāvieni atrodas otrās kāpņutelpas pirmajā stāvā. Par to liecina uz grīdas un ārdurvīm atstātās asins pēdas. Reaģējot uz paaugstinātas bīstamības izsaukumu, notikuma vietā drīz vien piestājuši policisti un specvienības vīri, kuri ielauzušies šāvēja miteklī un viņu aizturējuši. Diemžēl cietušā dzīvību mediķiem glābt neizdevās un viņš gāja bojā.

Neoficiāla informācija liecina ka aizturētais vīrietis bija stirpā alkohola reibumā. Iespējams, starp viņu un upuri jau dzīvoklī, izcēlās konflikts, kas arī izprovocēja tālākos notikumus ar šaušanu. Kā zina stāstīt mājas iedzīvotāji, tad vīrietim, kurš nogalinājis cilvēku ir bijušas garīgas novirzes.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:53

Jaunākās diskusijas