Atklāj jaunus faktus par elektroskūtera braucēja traģisko nāvi Babītē

tautaruna.lv 20.oktobris 2020, 13:13
 
Vladislavs Proškins/F64
Traģisks incidents uz ceļa, kurā iesaistīts elektriskā skrejriteņa braucējs, notika svētdienas pievakarē uz Jūrmalas šosejas. Mazāk aizsargātais satiksmes dalībnieks tumsas aizsegā izdomāja šķērsot lielceļu un izbrauca priekša apvidus automašīnai. Diemžēl pārdrošais manevrs skrejriteņa vadītājam maksāja dzīvību, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Apvidus automašīnas “Audi Q5” šoferis svētdienas vakarā uz Jūrmalas šosejas piedzīvoja šausminošus mirkļus. 14. kilometrā, netālu no pagrieziena, kas ved uz Babīti, spēkrata priekšā parādījās vīrietis ar elektrisko skrejriteni.

Automašīnas vadītājam nācās strauji bremzēt, bet no sadursmes izvairīties vairs nebija iespējams.

Pēc “Audi” virsbūves bojājumiem var secināt, ka trieciena dēļ skrejritenis ar visu tā stūrētāju uzlidoja gaisā un atdūrās pret spēkrata vējstiklu un jumtu.

Bojā gājušais skrejriteņa vadītājs bija 40 gadus vecs vīrietis.

Kā tika vēstīts iepriekš, svētdienas vakarā Babītē, uz Jūrmalas šosejas, notriekts un gājis bojā cilvēks, kurš braucis ar elektroskūteru.

Negadījums noticis ap plkst.21.47 autoceļa Rīga-Ventspils (A10) 15.kilometrā. Pēc sākotnējās informācijas, notikusi elektroskūtera sadursme ar automašīnu "Audi Q5".

Elektroskūtera vadītājs no gūtajām traumām gājis bojā notikuma vietā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:47

Jaunākās diskusijas