VIDEO: 15 gadus vecs jaunietis Rīgā iekuļas pamatīgās nepatikšanās

tautaruna.lv 16.oktobris 2020, 18:01
 
Dāvis Ūlands/F64
Draugu kompānijā vizinoties ar nomas auto, Vecrīgā pieķerts kāds piecpadsmit gadus vecs puisis. Jaunietis ne tikai sēdies pie stūres dažus gadus par agru, bet arī pie braucamrīka ticis nelikumīgā ceļā, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Ierodoties uz izsaukumu un paveroties auto salonā, likumsargam pat bez turpmākas pārbaudes jau bija skaidrs, ka šoferis nav sasniedzis vecumu, kad drīkstētu sēsties pie auto stūres. Protams, kā ierasts šādās situācijās, inspektors aicinājis jaunekli uzrādīt arī kādu dokumentu.

Jaunietis uzrādījis pasi, kas atklāja, ka jaunietis ir 15 gadus vecs.

Mirkli vēlāk notikuma vietā ieradušies ceļu policisti, kuri sākuši kārtot ar šo incidentu saistītās formalitātes, sazvanījuši puikas vecākus, kā arī sazinājušies ar uzņēmumu, kuram pieder šis braucamrīks. Un jau pavisam drīz notikuma vietā ieradies arī tā pārstāvis, kurš neslēpa, ka piecpadsmitgadniekam nemaz nav legāla veida, kā iegūt auto atslēgas, un ka šis spēkrats iznomāts uz kāda cita cilvēka vārda.

Ņemot vērā, ka nebija īsti skaidrs, kā tad puika ticis pie svešā auto, turklāt pirms pāris nedēļām šim pašam automobilim jau nozagtas atslēgas, ziņa par šo notikumu nodota arī tuvākajam Valsts policijas iecirknim.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:29

Jaunākās diskusijas