Policistiem uz Siguldas šosejas nākas dzīties pakaļ Indijas pilsonim

tautaruna.lv 7.oktobris 2020, 18:33
 
Aivars Ķesteris/F64
Kāds ārvalstu visis reibuma stāvoklī centās atstūrēt no “Sēnītes” līdz Rīgai un viņu izdevies apturēt tikai pēc līdzcilvēku iesaistīšanās pakaļdzīšanās operācijā, vēsta raidījums “Degpunktā”.

“Saņemta informācija par faktu, ka pa autoceļu A2 no Siguldas puses virzienā uz Rīgu dodas transportlīdzeklis “Mazda”, kuras vadītājs vada tramsportlīdzekli nepārliecinoši un, iespējams, vadītājs ir reibumā,” pastāstīja Reģionālās pašvaldības policijas Inčukalna nodaļas priekšnieks Māris Jurēvičs.

Lai panāktu aizdomīgo auto, vīriem nācies krietni vien pasteigties, taču auto izdevies panākt vēl pirms tas iebraucis galvaspilsētā.

Taču, par lielu pārsteigumu inspektoriem - zilās bākugunis atpakaļskata spogulī un sirēnas nekādi nav ietekmējušas šoferi un viņš mierīgi turpinājis savu ceļu līdz negaidīti situācijā iesaistījies kāds garāmbraucējs, kurš ar savu busu nobloķēja dzērājšoferim ceļu.

“Transportlīdzekļa vadītājs bija Indijas pilsonis, kurš policijas darbiniekiem varēja uzrādīt tikai uzturēšanās atļauju. Sarunas gaitā policijas darbinieki sajuta alkoholam līdzīgu smaku transportlīdzekļa vadītāja izelpā, līdz ar to pieņemts lēmums uz notikuma vietu izsaukt ceļu policiju,” paskaidroja Reģionālās pašvaldības policijas Inčukalna nodaļas priekšnieks.

Ceļu policistu pasniegtais alkometrs “Mazda” stūrētāja izelpā uzrādījies nedaudz vairāk nekā divas promiles alkohola.

Turklāt, likuma sargiem ir radušās pamatotas aizdomas, ka vīrieša pasniegtā, it kā Indijā izdotā autovadītāja apliecība, ir viltota. Līdz ar to, papildus nepatikšanām, kas saistītas ar auto vadīšanu reibumā, pret šoferi ir ierosināta krimināllieta uz aizdomu pamata par viltotu dokumentu izmantošanu. Patlaban izmeklēšana turpinās.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:37

Jaunākās diskusijas