Baiss skats! Auto sagrauj māju Viļānos

tautaruna.lv 1.oktobris 2020, 10:30
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Traģiska avārija Viļānos laupījusi kāda 35 gadus veca vīrieša dzīvību un daļēji sagrāva kādas ģimenes māju Viļānos, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Bez desmit minūtēm četros naktī Viļānu centrā, Rīgas ielā, atskanējis troksnis, kas pamodinājis vai visus tuvējā apkaimē dzīvojošos ļaudis.

“Gulēju. Troksnis. Sitiens. Viss. Attapos, sieva kliedza, ka notikusi avārija, ka māja sagāzta,” stāsta mājas saimnieks Dmitrijs.

Saprotot, ka kāds automobilis iebraucis Dmitrija ģimenes mājvietā, vīrs uzmetis mugurā pirmo, kas pagadījies pa rokai un steidzies ārā, kur ieraudzījis šaušalīgu ainu - no ielas puses zem viņa verandas drupām bijis redzams līdz nepazīšanai samīcīta auto fragments. Turpat netālu stāvējis kāds “BMW”, un tā šoferis jau centies palīdzēt avarējušā auto pilotam.

“Viņš izvilka viņu no mašīnas un nolika tur uz ceļa. Pie samaņas viņš noteikti nebija, bet vēl bija dzīvs. Tad atbrauca “ātrie” un secināja, ka viņš jau ir miris,” stāsta Dmitrijs.

Kā atklāj mājas saimnieks, pēc sarunas ar “BMW” vadītāju turpat nelaimes vietā varēja noprast, ka šai traģēdijai ir pavisam banāls iemesls - ielu sacīkstes.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:12

Jaunākās diskusijas