Rīgā mistiski pazūd vīrietis; iesaista pat ekstrasensus

tautaruna.lv 24.septembris 2020, 13:14
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Kāda Ķengaraga iedzīvotāja nu jau desmit dienas dzīvo pamatīgā stresā un naktis pavada neguļot. Viņas vīrs, 53 gadus vecais Leons, pēkšņi pazuda bez vēsts. Sievietei nav ne jausmas, kur vīrs devies, taču pazušanas dienā dzīvoklī atstātās pēdas nevēsta par neko labu, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Gunta pirms diviem gadiem apprecējās ar vīrieti vārdā Leons, un abi kopā dzīvo Ķengaragā, vienā no Maskavas ielas daudzdzīvokļu ēkām. Ar laulību viss bija kārtībā, līdz pienāca 15. septembra vakars. Par spīti tam, ka Leons neesot bijis klaiņotājs un mīlēja uzturēties dzīvoklī, vīrietis todien neatnāca mājās no darba.

Vīrieša pase bija pazudusi no naktsgaldiņa. Mobilais telefons ir atslēgts, un savu vīru Gunta sazvanīt vairs nevar. Viņa stāsta, ka Leons ir kaislīgs smēķētājs, taču visas cigarešu paciņas palika dzīvoklī. Tas sievietei šķiet ļoti aizdomīgi.

Nākamajā rītā Leona sieva sacēla trauksmi, tika uzsākti meklēšanas darbi. Vīrietis nav sazinājies ar radiniekiem un arī darbavietā nav redzēts. Izmisumā Gunta un tuvinieki nolīga ekstrasensus.

Gunta saka, ka grūti iztēloties, kur vīrs varēja pazust, bet fakts, ka Leons, prom ejot, neaizslēdza durvis un atstāja nekārtīgu istabu, liecina, ka viņš varētu būt aizvests ar varu.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:27

Jaunākās diskusijas