Atklāj baisas detaļas par konfliktu Durbē

tautaruna.lv 23.septembris 2020, 13:14
 
Reinis Hofmanis/F64
“Viņam no ķermeņa nevarēja novilkt drēbes, tās nāca nost ar visu ādu,” tā smagos apdegumus, kurus kāds vīrietis guva vardarbīga uzbrukuma laikā Durbē, raksturo kaimiņi, kas dzirdējuši kliedzienus un palīgā saucienus, vēstija raidījums "Degpunktā".
Divi grādīgas dziras cienītāji, pusmūža vecuma sieviete ar civilvīru, kas mīt daudzdzīvokļu mājas pēdējā stāvā, jau teju gadu terorizē un pat apdraud parējos kaimiņus un apdraud viņu dzīvības.

Brīvdienās piedzīvotais nama iedzīvotājiem kalpoja par pēdējo pilienu, kas iedrošināja viņus atklāti runāt par neizturamo sadzīvi ar problemātiskajiem kaimiņiem. Kārtējās uzdzīves laikā, kad pārim pievienojās kāds viesis, trijotne sāka konfliktēt un iznākums ķīviņam bija pagalam bēdīgs.

“Sievietei atbrauca vēl viens kavalieris. Viņi viņam uzlējuši kaut ko, ko var aizdedzināt, …aizdedzinājuši,” stāsta vietējā iedzīvotāja.

Vai ar spirtu apliets dzīvokļa saimnieks, vai agresīvi noskaņotais viesis, šobrīd kaimiņi pārliecinoši apgalvot nevar. Zināms, ka vīrieša drēbēm nekavējoties pielaists uguns, un tās uzliesmoja.

Glābējiem nebija daudz ko dzēst, proti, viņi noslāpēja uz vīrieša ķermeņa gruzdošās drēbes un apdzēsa dīvānu, uz kura konflikta laikā trāpīja spirts un uguns. Cietušajam konstatēti smagi apdegumi. Vīrietim pat nebija iespējams novilkt apģērbu, jo tas bija pielipis pie ādas. Viņš nekavējoties aizvests uz slimnīcu.

To, ka cietušā veselības stāvoklis slimnīcā vēl nav uzlabojies, daļēji apstiprina arī policijā, jo no upura saņemt liecības un vispār veikt jebkādas pārrunas līdz šim likumsargiem nav izdevies.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas