Krieķa dzīvesbiedre atklāj, kā slepkavas spīdzinājuši Rebenoka biznesa partneri

Lelde Veinberga 21.septembris 2020, 18:32
 
F64 Photo Agency
Nogalinātā advokāta Pāvela Rebenoka kolēģa jurista Mārtiņa Krieķa dzīvesbiedre Žanete Eihmane sociālajā tīklā Facebook atklājusi, cik nežēlīgi uzbrucēji izrēķinājusies ar Rebenoka biznesa partneri Ingu Balandinu.

"Nav jābūt apveltītam ar īpaši lielām dedukcijas spējām, lai saprastu, ka Pāvels netika aplaupīts, Pāvels tikai nogalināts!!!!

Pirms mājas pamešanas slepkavas īpaši parūpējās par Ingu pirms apliešanas ar putainainu šķidrumu, (lai slēptu dns pēdas) aplēja te ar karstu, te ar aukstu ūdeni, lai pārliecinātos, ka viņš ir pie samaņas, un neaizrīsies ar putām no mazgāšanas šķīduma.

Turpmāk publicēšu pilnīgi visu notikumu atstāstījumu! Arī to, kādiem jābūt bezjūtīgiem necilvēkiem policijas darbinieku lomā, turot morāli un fiziski cietušo Ingu visu rītu ārā ar tām pašām slapjajām drēbēm nopratināšanas laikā.

Pasūtītāji ir zināmi, tāpēc ļoti vieglāk rezonēt viņu virzienā ar “visa laba vēlējumiem” .Galvenie buramvārdi šajā gadījumā atdot to “prieku” un to “brīnišķīgo situāciju viņiem” atpakaļ. Kā spēlējot tenisu, bez emocijām, bet ar enerģiju!" atklāj Eihmane.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas