Mārupes novadā nogalināta sieviete

tautaruna.lv 18.septembris 2020, 18:31
 
Pixabay
Šā gada 12. septembrī ap pulksten 13.00 Valsts policijas Olaines iecirkņa policisti saņēma informāciju no mediķiem par to, ka dzīvoklī Mārupes novadā atrasta mirusi 1986. gadā dzimusi sieviete ar durtu brūci krūškurvja rajonā.

Notikuma vietā ierodoties policistiem, turpat dzīvoklī aizdomās par šo noziegumu tika aizturēts bojāgājušās sievietes paziņa, kurš tobrīd atradās stiprā alkohola reibumā.

Uzsākot notikušā izmeklēšanu, likumsargi ieguva informāciju, ka vīrietis šo noziegumu izdarījis tajā pašā rītā ap pulksten 10.30 sadzīviska strīda laikā, iespējams, greizsirdības uzplūdā. Ņemot vērā, ka vīrietis bijis ļoti piedzēries, iespējams, sākotnēji viņš nav sapratis, ka sieviete mirusi, un devies gulēt. Pēc vairākām stundām pamostoties, vīrietis izlēmis pazvanīt savam draugam un pastāstījis, ka iedūris sievietei. Ierodoties dzīvoklī un ieraugot tur sievieti bez dzīvības pazīmēm, aizdomās turētā vīrieša draugs par notikušo paziņoja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestam.

Saistībā ar notikušo Valsts policijā ir uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 116. panta - par slepkavību. Par šādu noziegumu soda ar mūža ieslodzījumu vai ar brīvības atņemšanu uz laiku no pieciem līdz 20 gadiem. Aizdomās turētajam vīrietim piemērots drošības līdzeklis apcietinājums.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:21

Jaunākās diskusijas