VIDEO! Agresīvs šoferis Rīgā apdraud sievietes un bērna dzīvību

tautaruna.lv 17.septembris 2020, 18:09
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Rīgā, Sarkandaugavā, šoferis bez vadītāja apliecības trešdien veica vairākus bīstamus un pārdrošus manevrus, beigās izraisot arī avāriju. No agresīvas braukšanas autovadītāju neapturēja pat tas, ka ar viņu kopā transportlīdzeklī bija arī sieviete un bērns.

“Audi A6” vadītājs Ganību dambi pārvērta sacensību trasē, pa kuru viņš no Sarkandaugavas puses centra virzienā agresīvi traucās, strauji mainot joslas un apdraudot pārējos satiksmes dalībniekus.

Briesmām bija pakļauti arī ”Audi” pasažieri - blakus sēdoša sieviete un aizmugurē sēdošs nepilngadīgs zēns. Pārgalvīgās braukšanas beigas bija Ganību dambī, kad vadītājs nepamanīja priekšā stāvošu ”Audi A8” automašīnu un lielā ātrumā to aizķēra.

Cietušajai sievietei no ”Audi A8” mediķi nekonstatēja dzīvībai bīstamus ievainojumus un medicīnas iestādē nogādāja stabilā stāvoklī. To, ka ”Audi A6” traucās lielā ātrumā, pierāda tas, ka spēkrats pārlidoja pāri pretējai joslai, tramvaja sliedēm un apstājās tikai pie gājēju ietves, kuras tuvumā, par laimi, neatradās cilvēki.

Ceļu policisti avārijas vietā vainīgajam šoferim veica alkohola koncentrācijas pārbaudi izelpā. Noskaidrojās, ka viņš spēkratu vadīja skaidrā prātā, taču bez autovadītāja apliecības. Vai tiesības viņš nav ieguvis, vai tās viņam atņemtas, policijas pārstāvji - nepaskaidroja.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:34

Jaunākās diskusijas