"Dueta Sandra" koncerta laikā izcēlies pamatīgs kautiņš

tautaruna.lv 16.septembris 2020, 13:12
 
Dāvis Ūlands/F64
Kāds valmierietis patlaban guļ slimnīcā ar nopietnām galvas traumām, ko guva kautiņā naktsklubā, kur viņu piekāva un aplaupīja nedēļas nogalē “Dueta Sandra” uzstāšanās laikā, vēsta raidījums “Degpunktā”.

Naktī no sestdienas uz svētdienu kāds jauns vīrietis devās naksnīgā pastaigā Valmierā pa Cēsu ielu. Viņa sieva stāsta, ka Ruslana uzmanību pēkšņi piesaistīja jautras dzīvās mūzikas skaņas. Izrādās, naktsklubā “Kāre” uzstājās popmūzikas izpildītāji “Duets Sandra”. Ieinteresēts, Ruslans iegāja paklausīties koncertu, taču tad izklaides vakars nogāja gaužām greizi.

Viņa atzina, ka Ruslans bija izdzēris pāris alus. “Atnākot uz šo laukumu, šajā laukumā pie ieejas, tā saucamajā alus dārzā, viņam uzbruka no aizmugures. Pēc cilvēku tā brīža teiktā, viņam ir iesists ar alus kausu pa galvu pamatīgi,” stāsta cietušā vīrieša sieva Undīne.

Uzbrucēji pamatīgi piekāva Ruslanu un atstāja viņu guļam bezsamaņā netālu no deju plača, apzaļumotā pagalmā. Viss, kas bija atrodams upura drēbju kabatās, tika paņemts - maks, aptuveni 300 eiro skaidrā naudā un mobilais telefons.

Maika bija novilkta, jaka bija novilkta un bikses bija tā kā līdz pusei. Cik es sapratu, pēc [citu cilvēku] teiktā, viņš esot laikam vilkts līdz tam kokam. Kad atbrauca policisti, viņi viņam uzvilka maiku un apsedza, lai viņš nenosalsts līdz ierodas ātrā palīdzība, jo viņu dabūja pie samaņas tikai tad, kad ātrā palīdzība viņu bija uzcēlusi uz nestuvēm,” stāsta Ruslana sieva.

Galvenie ievainojumi ir divi galvas asinsvadu izplūdumi, kas ir radījuši ļoti lielas tā saucamās hematomas. Tagad ir jāgaida, vai tās uzsūksies. Ja neuzsūksies, būs jātaisa operācija, lai nebūtu spiediens uz smadznēm un nebūtu paliekošu seku. Nepareizas ārstēšanas jeb hematomu neuzsūkšanās gadījumā vīrietim var parādīties epilepsija vai runas traucējumi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas