Atklāj detaļas par baiso avāriju, kurā gāja bojā bērns

tautaruna.lv 11.septembris 2020, 12:09
 
Kaspars Krafts/F64
Vidzemes pusē, Indrānu pagastā, kāds vīrietis izvēlējās sēsties pie stūres dzērumā un avarēja grāvī, kā rezultātā dzīvību zaudēja desmit gadus vecais bērns, kas sēdēja pasažiera sēdeklī, vēsta raidījums “Degpunktā”.

Traģiskā vēsts Lubānas apkārtni pāršalca trešdien, 9. septembrī. Nedaudz ārpus pilsētas robežas piecas minūtes pēc sešiem vakarā uz grants ceļa bija avarējis “Audi” spēkrats, kurā kā pasažieri sēdēja trīs bērni. 45 gadus vecais šoferis nebija spējīgs novaldīt stūri un ar automašīnu iebrauca grāvī.

Valsts policijas (VP) Vidzemes reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Satiksmes uzraudzības rotas vecākais inspektors Roberts Krauklis apstiprināja, ka visas avārijā iesaistītās personas ir vienas ģimenes locekļi.

“Tā ir ģimene, jā. Tēvs veda bērnus, cik es saprotu, no skolas vakarā. Viņš kaut kur paņēma centrā bērnus un brauca mājās,” stāsta vietējā iedzīvotāja.

Viens no bērniem, desmit gadus vecs zēns, negadījumā zaudēja dzīvību. Pārējie trīs automašīnā sēdošie guva vieglas traumas, stāsta policija, un viņu veselība nav nopietni apdraudēta. Zināms, ka vīrietis pie stūres sēdies 1,4 promiļu stiprā reibumā un nav nodrošinājis, ka nepilngadīgie pasažieri piesprādzē drošības jostas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:53

Jaunākās diskusijas