VIDEO: Paskat, kā jaunietis cenšas "aptīt ap pirkstu" policistus Rīgā

tautaruna.lv 5.septembris 2020, 20:29
 
Dāvis Ūlands/F64
Gados jauns vīrietis, visticamāk, narkotiku ietekmē ar savu “Peugot” piebraucis pie policijas ekipāžas, bet, tiekoties ar likumsargiem aci pret aci, mēģinājis viņus iežēlināt ar stāstiem par radiniekiem slimnīcā un citām pasakām, lai tiktu prom, vēsta raidījums “Degpunktā”.

Automašīnas vadītājs uz policistu jautājumu, kas noticis, teica, ka viņam “sarāva” sirdi, taču viss normāli, viņš ir dzīvs. “Es braucu, acis pēkšņi satumsa un attapos šeit,” skaidroja jaunietis.

Taču turpmākā saruna likusi apšaubīt šofera stāstu, jo, tiklīdz likumsargs šoferim palūdzis uzrādīt kādus dokumentus, jauneklis sācis murmināt kāda ceļu policista uzvārdu un aicinājis piezvanīt tam. Un arī turpmākais stāsts tikai uzņēmis apgriezienus.

“Nē, un vienkārši… Piezvaniet! Es visu aizmirsu mājās. Es tagad braucu pakaļ brālim. Viņš ir slimnīcā. Man spiediens nokrita. Varu? Viņš mani gaida,” kārtībsargiem teica jaunietis, aizbildinoties, ka viņam kļuva slikti. Viņš lūdzis atļaut izkāpt no spēkrata, solot, ka nekur neies.

Uz jautājumu, vai kādas zāles lieto, jaunietis teica, ka viņš lieto as ir korvavolu, lai nomierinātu nervus, jo ceļu satiksmes negadījumā Viļņā cietis brālis, kuru atveda uz reanimāciju “Gaiļezerā”.

Likumsargs uzklausījis jaunā vīrieša teikto, taču vienlaikus, palūdzis šoferi nosaukt arī savus personas datus. Tie atklājuši, ka jauneklis, maigi sakot, mānās. Pirmkārt, viņam nemaz nav brāļa, turklāt nav arī vadītāja apliecības, kas ļautu sēsties pie stūres.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:45

Jaunākās diskusijas