VIDEO: Juglā vīrietis, bruņojies ar dzīvnieka ragu, pārbiedē iedzīvotāju

Baiba Puriņa 15.jūlijs 2020, 10:30
 
Dāvis Ūlands/F64
Rīgā policisti saņēmuši vēl nedzirdētu izsaukumu – Juglā redzēti vairāki, bīstami un bruņoti vīrieši, vēsta raidījums"Degpunktā .

Aculiecinieks norādījis, ka vismaz viens no vīriešiem apkārtējiem draudējis ar izkapti. Iespējams, notikusi arī laupīšana.

Uz notikuma vietu devušās vairākas policijas ekipāžas, taču vismaz pirmajā brīdī sastapties ar kompāniju nav izdevies. Aptuveni pēc 25 minūtēm inspektori vienā no iekšpagalmiem pamanījuši kādu aprakstam atbilstošu kungu, kurš bija atsēdies uz apmales.

Jau tuvojoties aizdomīgajam vīrietim, kurš nekādi nav reaģējis uz policijas ierašanos, inspektors ievērojis, ka viņa bikšu aizmugures kabatā ir kas līdzīgs sirpim, taču, palūkojoties tuvāk, atklājies, ka tas ir pamatīgs, izliekts dzīvnieka rags.

Likumsargs to veikli izvilcis un lūdzis iespējamo vaininieku sekot uz patruļauto. Ielūkojoties policijas datubāzēs, gan atklājies, ka alkohols varētu nebūt vienīgais apreibinātājs - aizturētais jau iepriekš neskaitāmas reizes pabijis ekspertīžu centrā un sodīts par dažādu aizliegtu vielu lietošanu.

“Turpat netālu sastapts arī izsaucējs, kurš vairāk izstāstīja par notikuma gaitu. Izrādījās, ka šis otrs vīrietis ar sirpi esot pienācis klāt, piedraudējis, lai atdod cigaretes. Pēc tam sekojis arī lūgums atdot līdzi paņemto desu, bet tas neesot izpildīts. Vēl pēc brīža aculiecinieks esot izsaucis policiju,” raidījumam stāsta Rīgas pašvaldības policijas pārstāve Lāsma Greidāne.

Tā kā cietušajam bija pretenzijas pret apreibušo vīrieti, abi šajā notikumā iesaistītie vīrieši tālāk nogādāti Teikas iecirknī. Šodien, sazinoties ar Valsts policiju, gan atklājas, ka jau iecirknī abas puses izlīgušas un cietušais tomēr nolēmis nevērsties policijā ar iesniegumu. Līdz ar to mēģinājums nolaupīt desu tā arī paliks nesodīts.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:04

Jaunākās diskusijas