Priekuļu pusē BMW vadītājs traucies ar teju 190 km/h lielu ātrumu

tautaruna.lv 10.jūlijs 2020, 0:03
 
Pixabay
Naktī uz trešdienu, 8. jūliju, Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes patruļpolicijas nodaļas amatpersonas Priekuļu novadā fiksēja pretim braucošu automašīnu "BMW", kuras vadītājs traucies ar ātrumu 188 km/h. Atļautais braukšanas ātrums konkrētajā vietā bija 90 km/h.

Vakar, 8.jūlijā, veicot ikdienas satiksmes uzraudzību, policisti ap pulksten 03:40 Priekuļu novadā, uz autoceļa Cēsis - Vecpiebalga - Madona fiksēja atļautā braukšanas ātruma pārkāpumu, kur 2000. gadā dzimis vīrietis vadīja "BMW" markas automašīnu ar ātrumu 188 km/h, vietā, kur atļautais braukšanas ātrums ir līdz 90 km/h.

Automašīnas vadītājam par šo braucienu draud naudas sods no 360 - 480 eiro un vadīšanas tiesību izmantošanas aizliegums uz sešiem mēnešiem.

Valsts policija atgādina, ka pārgalvībai uz ceļa ir augsta cena! Atļautā braukšanas ātruma pārsniegšana samazina autovadītāja spēju laicīgi reaģēt uz apkārt notiekošo, tādējādi apdraudot gan paša, gan citu satiksmes dalībnieku drošību. Jāpiemin, ka autovadītāji neņem vērā diennakts tumšo laiku, ir neuzmanīgi uz ceļiem, veic neatļautus un pat agresīvus manevrus!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:04

Jaunākās diskusijas