Svešinieks Jelgavā teju līdz nāvei piekauj sievieti

tautaruna.lv 14.jūnijs 2020, 13:42
 
Ekrānšāviņš no video
Kā šausmu filmā risinājies notikums Jelgavā. Vīrietis pacēlis roku pret sievieti, sitis ar pudeli pa uzaci un piekāvis gandrīz vai līdz nāvei, vēstīja raidījums "Bez Tabu".

Anna joprojām spēj piecelties kājās un pārvietoties vien ar grūtībām, kaut gan rit jau trešā nedēļa, kopš tika nežēlīgi piekauta. Piekāvis jelgavnieks.


Sieviete stāsta, kā viss noticis. Viesojusies pie sava drauga Jelgavā. Kad viņš uz īsu brīdi izgājis, pie durvīm atskanējis zvans.


"Es atveru durvis, un uzreiz sitiens. Viņš mani aiz matiem ievilka istabā un sāka sist. Pa visu istabu es lidoju. Es vaicāju, kāpēc? Viņš nesarunājās, bet sasita pudeli un sita man. Te man ir rēta ap aci. Asinis sāka tecēt. Es nokritu, viņš turpināja mani sist. Iemeta stūrī. Pie loga. Es izlikos, ka esmu beigta, viss, manis nav. Viņš izkratīja visu no mugursomas. Man bija 18 eiro. Es redzēju, viņš paņēma šo naudu. Viņš divas reizes man iesita pa mugurkaulu un teica: ja ziņosi policijai, nogalināšu, kuce!" stāsta Anna.


Divas dienas pavadījusi slimnīcā. Bijis smadzeņu satricinājums, pēc sitiena ar pudeli vairs neredz ar vienu aci, ir sasistas kājas un traumētas divas ribas. Anna uzrakstījusi iesniegumu policijā, uzsākts kriminālprocess, vīrietis aizturēts, taču drīz vien atbrīvots. Anna viņu personīgi nepazīst, taču esot kopīgi paziņas un iepriekš viņu redzējusi Jelgavā.

Jelgavas Valsts policijas pārstāvis skaidro, ka procesa virzītājs šoreiz izvēlējies drošības līdzekli, kas nav saistīts ar brīvības atņemšanu. Notiek izmeklēšana un apstākļu noskaidrošana.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:13

Jaunākās diskusijas