VIDEO. Paskat, kā zēns Ķekavā izaicina policistus!

tautaruna.lv 5.jūnijs 2020, 16:25
 
Ekrānšāviņš no video
Kāds nepilngadīgs puika visai neprātīga brauciena laikā ar mopēdu izaicināja ne tikai likumsargus, bet arī riskēja ar savu un citu drošību.

Trešdienas pēcpusdienā Ķekavas centrā izvietotās kameras piefiksējušas kādu jaunekli, kurš acīmredzot bija nolēmis pārbaudīt vietējo policistu vērību.

Puisis ar mopēdu izpildījis dažādus trikus, kādu gabaliņu pabraucis uz aizmugurējā riteņa un savu uznācienu noslēdzis ar ”saulīšu” zīmēšanu, tieši zem videonovērošanas kameras.

“Darbinieki bija pamanījuši viņa darbības, pārbaudīja arī mopēda numuru. Izrādījās, ka skūtera reģistrācijas numurs ir meklēšanā un noņemts no uzskaites jau kādu laiku. Tas viss, protams, deva pamatu izbraukt uz notikuma vietu,” stāsta Reģionālās pašvaldības policijas priekšnieks Mārtiņš Bomiņš.

Taču šajā reizē aprunāties ar jaunekli izrādījies krietni grūtāk, nekā varētu domāt!

“Jaunietis metās bēgt no notikuma vietas. Te jāatzīst, ka tā bēgšana bija visai pārgalvīga un muļķīga, jo vairākas reizes izraisīja nopietnas situācijas, apdraudot gan sevi, gan citus satiksmes dalībniekus, brauca pa pagalmiem, ielām lielā ātrumā,” atklāj Bomiņš.

Jauneklis arī nereaģēja uz policijas lūgumiem apturēt spēkratu. Taču kādā brīdī nolēmis mest motorolleru pie malas un turpināt bēgt kājām, taču beigu beigās tika notverts.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:50

Jaunākās diskusijas