Policisti pamatīgi sodījuši kādu šoferi Smiltenes pusē

tautaruna.lv 1.jūnijs 2020, 7:00
 
Aivars Ķesteris/ F64 Photo Agency
“Apdzenot neredzēju, ka spidometrs jau rāda 170 km/h,” tāda bija kāda nesen pieķerta “BMW” šofera atruna par to, kāpēc viņš gandrīz divas reizes pārsniedzis atļauto braukšanas ātrumu. Autovadītāja teiktajā policisti nesadzirdēja neko, kas ļautu attaisnot šādu rīcību, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Pavecais “BMW” spēkrats, kas negaidīti parādījās, izbraucot no neliela uzkalniņa Smiltenes novadā, uzreiz trāpīja policijas radara redzeslokā. Tobrīd likumsargi stāvēja ceļmalā un rakstīja protokolu kādam citam pārkāpējām, taču “BMW” ātrums bija tik liels, ka inspektori nevarēja nereaģēt. Ieslēgtas bākugunis un sirēnas,un šoferis apturēts.

“Tieši uzraugot atļautā braukšanas ātrumu, konstatējām to ātrumu - 171 kilometri stundā vienam no vadītājiem. Tas bija “BMW” automašīnas vadītājs, kas paskaidroja, ka, apdzenot automašīnu, aizmirsis paskatīties, ar cik brauca, tādēļ arī tas ātrums tika pārsniegts,” stāsta Valsts policijas Vidzemes reģiona satiksmes uzraudzības rotas vecākais inspektors Aleksandrs Fins.

Pēc pārbaudēm datubāzē noskaidrojās, ka 25 gadus vecajam šoferim ir derīga vadītāja apliecība, vismaz līdz brīdim, kad viņš tika apturēts.

Šāds brauciens vīrietim beidzās ar 450 eiro lielu naudassodu un tiesību atņemšanu uz pusgadu.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:46

Jaunākās diskusijas