Rīdziniekus pamatīgi sanikno kāda kurjera uzvedība

Viktorija Gabrjuna 2.jūnijs 2020, 7:00
 
Dāvis Ūlands/F64
Rīdzinieks sašutis par ēdienu piegādes servisa “Wolt” kurjera rīcību lielveikala stāvlaukumā Rīgā: sākotnēji esot neadekvāti pārvietojies ar automašīnu, pēc tam novietoja auto šoferiem ar invaliditāti paredzētā stāvvietā, vēstīja raidījums "Bez Tabu".

Rīdzinieks Armands apmeklēja lielveikalu “Maxima” Rīgā, Grostonas ielā. Vīrietis stāsta, ka stāvlaukumā esot pamanījis, kā pats stāsta, neadekvāta šofera uzvedību.

"Pāris meitenes [stāvlaukumā] spiegdamas palēca nost no automašīnas. To lielā ātrumā novietoja pie “Maxima” ieejas invalīdu stāvvietā. Izkāpa Vidusāzijas izcelsmes jauns vīrietis ar “Wolt” somu," stāsta Armands.

Pēc tam, kad “Wolt” kurjers izkāpa no automašīnas, Armands viņam aizrādīja par spēkrata novietošanu neatļautā vietā, pēc kā kurjers esot kļuvis agresīvs.

Armands stāsta, ka kopā ar citiem veikala apmeklētājiem savaldījis kurjeru un ziņojuši policijai.

"Gaidot policijas ierašanos, izrādīja pretestību, zvanīja kaut kam neskaitāmas reizes. Viņš gribēja arī braukt prom. Iesēdās automašīnā, mēģināja uzbraukt, es atrados viņa automašīnas aizmugurē," stāsta Armands.


Kā izrādījies, kurjers zvanījis saviem domubiedriem, kuri, kā stāsta Armands, esot bijuši kuplā skaitā - septiņi vai astoņi. Kurjera pieaicinātās personas arī bijuši ārvalstnieki.

"Ieradās kādi septiņi, astoņi, kuri krievu valodā izrādīja savu agresivitāti, mēģināja eskalēt konfliktu, izteica draudus, ka sagriezīs, nogriezīs, pārgriezīs un izgriezīs. Tad ieradās policija," pauda Armands.

Pašvaldības policisti konfliktā iesaistītajām pusēm atgādināja par tiesībām vērsties vienam pret otru, rakstot iesniegumus par maznozīmīgu miesas bojājumu nodarīšanu, kā arī mantas bojāšanu (kurjeram konfliktā tika saplēsta kaklā iekārtā ķēdīte), informē Rīgas pašvaldība policijas pārstāvis Toms Sadovskis. Stāvlaukumā pie veikala neviens iesniegumus neesot vēlējies rakstīt. Sadovskis informē, ka automašīnas novietošana vietā, kas paredzēta šoferiem ar invaliditāti, nav atstāta bez ievērības. Rīgas pašvaldības policijā ir uzsākta administratīvā lietvedība, automašīnas vadītājam tiks piemērots naudas sods 55 eiro apmērā.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:36

Jaunākās diskusijas