Dzīvoklī Rīgā vairākas dienas nogulējis līķis; zināms, kas noticis

tautaruna.lv 29.maijs 2020, 15:39
 
Emīls Desjatņikovs/F64
Rīgā aizdomīgas skaņas no pensionēta kaimiņa dzīvokļa apkārtējiem lika nojaust, ka kaut kas nogājis gaužām greizi. Kaimiņi klauvēja un klauvēja, bet nekādu atbildi no mitekļa saimnieka nesaņēma. Nācās saukt talkā ugunsdzēsējus, kas pie vīrieša nokļuva caur logu, vēstīja raidījums "Degpunktā".
Vairākas dienas pēc kārtas Lēpju ielas piektā nama iedzīvotāji un tam garāmejošie cilvēki bija spiesti klausīties apdullinoši skaļi uzgrieztu radio pārraidi. Tas gan šajā mājā neesot tipiski, stāsta vietējie. Parasti apkaime ir klusa un mierīga, tāpēc uzbāzīgā mūzika šķita ļoti aizdomīga.

“Dārdēja mūzika dienu un nakti. Klauvējām, klauvējām. Es biju vasarnīcā, esmu nama vecākā. Kad ierados šeit, paklauvēju, piezvanīju, sapratu, ka kaut kas nav kārtībā, vajag izsaukt “ātros”, policiju un ugunsdzēsējus,” stāsta nama vecākā Ludmila.

Otrā stāva dzīvoklis, no kura cēlās troksnis, bija aizslēgts. Tā saimnieks, sirms kungs, uz saucieniem neatbildēja. Ludmila jau sagatavojās ļaunākajam. Operatīvie dienesti dzīvoklī ar pacēlāja palīdzību iekļuva pa logu.

“Konstatēja, ka viņš nomiris, bet, cik dienu viņš tur gulēja, nezinu. Ja nu es nebūtu atbraukusi, cik tad viņš ilgi vēl tur gulētu? Visi klauvējās, bet kaut kā nevarēja pieņemt lēmumu, kā rīkoties. Viņš viens pats, viņam neviena nav,” bilst Ludmila.

Pagaidām policija vēl skaidro vīrieša nāves cēloņus, taču aizdomas par kriminālu nodarījumu, visticamāk, neapstiprināsies.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:24

Jaunākās diskusijas