"Atsūtīja velna galvu un nobloķēja"; brīdina par krāpnieku, kurš uzrunā vientuļas sievietes

Lelde Veinberga 25.maijs 2020, 17:51
 
Attēlam ilustratīva nozīme / Pixabay
Sociālajos tīklos brīdina neuzķerties uz krāpniekiem, kuri tieši lūko un uzrunā sievietes, klāstot savus viltus dzīvesstāstus.

"Mīļās dāmas. Portālā Draugiem.lv ir parādījies feika profils. Caur kuru tiek izspiesta nauda no vientuļām sievietēm,"apgalvo dieviete, kura norāda, ka tieši par šādiem gadījumiem dzirdējusi kādā sarunu šovā.

Ekrānuzņēmums

Šī profila īpašnieks apgalvojot, ka esot no Hamburgas. "Izčekoju fotogrāfijas Googlē un vārdu uzvārdu, un, protams, ne vārds, nedz uzvārds nesakrīt ar profilā uzdoto foto. Likās aizdomīgi, kad uzrakstīju viņam pretim, ka tas ir feika profils un tūlīt pat ziņošu policijā, man šī persona atsūtīja velna galvu un nobloķēja... Neesam lētticīgas, uzmanāmies," aicina Liena.

Lai arī, kā komentāros cilvēki norāda, grūti noticēt, ka šādiem viltvāržiem cilvēki patiesi uzķeras, iepriekš esam vēstījuši par gadījumiem, kur krāpnieki spēj pat izvilināt vairākus tūkstošus eiro.

Pērn vasarā ziņojām, kā krāpnieki no lētticīga liepājnieka izkrāpa 104 000 eiro. Tāpat policija regulāri ziņo, kā krāpnieki aptin ap pirkstu tieši interneta vidē.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:56

Jaunākās diskusijas