VIDEO: Pie Rīgas Centrāltirgus izceļas pamatīgs kautiņš

tautaruna.lv 25.maijs 2020, 10:30
 
F64
Ar nepatīkamām sekām beidzies kāda pilsētnieka mājupceļš. Vīrietis plānojis ar sabiedrisko transportu doties mājās, kad pieturā pie Centrāltirgus sastapties ar vairākiem bravūrīgiem tipiņiem, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Ap plkst. 20.30 vakarā viena no galvaspilsētas centrā uzstādītajām policijas kamerām pavērsusies kāda gravitācijas nomocīta pieturā pamanīta tēla virzienā.

Kamēr kārtības sargi centušies saprast, vai šajā situācijā uz notikuma vietu nepieciešams nosūtīt kādu operatīvo dienestu brigādi, kadrā parādījušies vairāki jauni vīrieši, kas acīmredzot savā starpā kaut ko nav varējuši sadalīt.

Tikmēr sagurušais tēls uzsvempies uz soliņa un policisti pilnībā pievērsušies ķildai, kas drīz vien pāraugusi reālā vardarbībā.

Sekojis spēcīgs spēriens ar kāju, un uz notikuma vietu jau nosūtīti policisti. Taču ar to šis konflikts nav beidzis, jo laikā, kamēr patruļa bijusi ceļā, situācija krietni vien saasinājusies un noslēgusies ar precīzu nokautu.

Abi kaušļi aizturēti un nodoti Valsts policijas darbinieku rīcībā, savukārt nokautētais vīrietis nogādāts tuvākajā slimnīcā.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:07

Jaunākās diskusijas