Policijai Latgalē izdodas noķert sievieti, kas piekrāpusi daudzus vīriešus

tautaruna.lv 23.maijs 2020, 11:57
 
Vladislavs Proškins/F64 Photo Agency
Viena gada laikā vien Evita aptinusi ap pirkstu vismaz divus vīriešus - Jāni no Preiļiem un Rodrigo no Jēkabpils. Abu kungu pārdzīvotajos mīlasstāstos sakrīt trīs lietas – gan Jānis, gan arī Rodrigo sievietes dēļ bija kā bez prāta, kā rezultātā palika ar salauztu sirdi un pamatīgi iztukšotu maku, vēstīja raidījums "Bez Tabu".
Jānis pārdeva visu savu saimniecību un izjauca savu ģimeni, šķiroties no sievas un meitas. Evita kungu pierunāja iesaistīties viņam pat nezināmā karjera ieguves biznesā. Gala iznākumā - ne zīle rokā, ne arī mednis kokā.

Pasteidzoties notikumiem pa priekšu, pēc notikušā preilēnietis vērsās policijā, vēlāk gan iesniegumu atsaucot, jo, neraugoties uz emocionālajām brūcēm un iedragāto ekonomisko stāvokli, viņš atkal uzsāk kopdzīvi ar krāpnieci.

Savukārt Rodrigo kopdzīvi ar Evitu uzsāka brīdī, kad viņa jau vija tīklu ap Jāni. Jēkabpilietis gan bija attapīgāks un tik vienkārši neuzķērās uz ēsmas par grants biznesu. Tiesa gan, arī Rodrigo tomēr zaudēja kaudzi naudas.

Pavisam nesen Rodrigo saņēma vēsti no policijas, ka Evita esot tomēr nokļuvusi likumsargu ķetnās. Vasarā gaidāma tiesas sēde. Iespējams, tādas ir pat vairākas, jo Evita ap pirkstu esot aptinusi ne tikai šos divus kungus.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:24

Jaunākās diskusijas