VIDEO: avārijas vietā uz Vidzemes šosejas paveras baiss skats

tautaruna.lv 15.maijs 2020, 13:49
 
Dāvis Ūlands/F64
Ceturtdienas rītā ap pulksten desmitiem uz Vidzemes šosejas pie Inciema avarēja kravas auto, kas veda vairākas tonnas ar smiltīm. Kravas automašīnas vadītājs gājis bojā, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Ceturtdienas rītā dažas minūtes pēc pulksten deviņiem uz viena no valsts galvenajiem autoceļiem Inčukalns - Valmiera - Igaunijas robeža, netālu no Inciema, smagā avārijā iekļuva kravas automašīna ”Scania”. Šoferis, nesavaldot smago tehniku, kas pilna smiltīm, nobrauca no ceļa un apgāzās.

Braucamrīka kabīnē iesprostots palika tā vadītājs. Apkārtējie autovadītāji nekavējoties apturēja savus spēkratus un skrēja palīdzēt nelaimē nonākušajam.

Lai arī kā aculiecinieki censtos, reālu palīdzību varēja sniegt tikai un vienīgi glābšanas dienesta vīri, kas uz notikuma vietu atbrauca ātri un plašā sastāvā - no Cēsīm, Siguldas un Rīgas.

Glābējiem notikuma vietā bija pamatīgi jānopūlas, jo tik vienkārši tikt pie šofera nebija iespējams, traucēja stipri samīcītie dzelži. Diemžēl, kad šoferis tika atbrīvots un izvilkts ārā no ”Scania” kabīnes, mediķi konstatēja viņa nāvi.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:47

Jaunākās diskusijas