Jauna informācija par baiso negadījumu Jelgavas pusē

Viktorija Gabrjuna 13.maijs 2020, 7:00
 
F64
Sestdienas pievakarē kāds autovadītājs piedzīvoja mirkļus, kas ikviena šofera psihē atstātu paliekošas sekas. “Audi” stūrētājs Jelgavas pievārtē nāvējoši notrieca kādu pensionāru, kas ar velosipēdu minās pa šosejas ceļmalu, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Negadījums, kas laupīja kāda sešdesmit piecu gadus veca kunga dzīvību, notika īsi pirms septiņiem vakarā, autoceļa Jelgava-Tukums otrajā kilometrā pie Tušķiem.

Vīrieti, kas tobrīd pa ceļmalu pārvietojās ar divriteni, visai neskaidros apstākļos notrieca ”Audi” markas spēkrats. Zināms, ka velosipēdists mēroja ceļu no Jelgavas uz Līvbērzes pusi, minās mājas un līdz galamērķim pietrūka vien dažu metru.

Pēc sadursmes velosipēdists nokrita no braucamrīka un pa asfaltu nošļūca vēl dažus metrus uz priekšu, savukārt “Audi” spēkrats ieripoja grāvī. Tā šoferis negadījumā necieta.

Cilvēki neizslēdz iespējamību, ka riteņbraucējs pats izprovocēja negadījumu. “Ceļš tagad labs, ātrums liels, varbūt nepaskatījās, kā tad citādāk var viņam uzbraukt,” neizpratnē ir kaimiņi.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:04

Jaunākās diskusijas