Sievieti burtiski sašķaidīja - izskan informācija par traģisko avāriju Juglā

tautaruna.lv 10.aprīlis 2020, 9:13
 
Ekrānšāviņš no video
Ceturtdienas pievakarē traģiska avārija notika Brīvības gatvē Rīgā. Pirms plkst. 17.00 kāds šoferis, taranējot nožogojumus, “ielidoja” apgaismes stabā un nāvējoši sabrauca kādu jaunu sievieti, kas atradās uz ietves. Trieciens bija tik stiprs, ka cilvēku būtībā sašķaidīja gabalos, vēsta raidījums "Degpunktā".

Brīvības un Baltezera ielas krustojumā ir luksofors, kas regulē gājēju un automašīnu plūsmu, tāpēc šī vieta nedz vieniem, nedz otriem satiksmes dalībniekiem nekad nav bijusi sarežģīta vai bīstama. Taču ceturtdien šis ceļu savienojums ieguva bēdīgu slavu, jo kāds apvidus automašīnas “Volkswagen” stūrētājs izārdīja šeit esošo infrastruktūru.

Braucot no Berģu puses pa Brīvības gatvi, šoferis zaudēja kontroli pār savu spēkratu, izbrauca cauri metāla nožogojumam, nobrauca vēl pārsimt metrus pa pretējo joslu, uzbrauca uz ietves un apstājas tikai pēc spēcīgas sadursmes ar apgaismes stabu.

Vien dažas sekundes vēlāk nejaušie negadījuma aculiecinieki atskārta, kā līdz ar nolauzto stabu ”Volkswagen” šoferis notrieca arī kādu gājēju, kas tobrīd pārvietojās pa ietvi. Sieviete gulēja zem spēkrata bezsamaņā. Viņa guva kritiskus ievainojumus - vaļējus kaulu lūzumus, plēstas un sistas brūces. Diemžēl mediķi nespēja sievieti reanimēt un konstatēja nāvi.

Spēkrata šoferim no samīcītā auto izkļūt palīdzēja ugunsdzēsēji. Cietušais aizvests uz slimnīcu, vēsta raidījums "Degpunktā".

Notikušā cēloņi kļūs skaidrāki pēc šofera nopratināšanas. Iespējams, vadītājam pie stūres sākās epilepsijas lēkme un viņš vienkārši nespēja noņemt kāju no gāzes pedāļa.

Avots: Raidījums "Degpunktā"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:50

Jaunākās diskusijas