VIDEO: Daugavpilī izceļas ugunsgrēks, kas beidzas ar bojāeju

tautaruna.lv 9.aprīlis 2020, 7:00
 
Ekrānšāviņš no video
Daugavpilī pirmdienas vakarā izcēlies ugunsgrēks, kas beidzies ar traģēdiju. Bojā gājis kāds gandrīz 70 gadus vecs vīrs, bet viņa dzīvesbiedre tikai par mata tiesu izmukusi no nāves.

Pirmdien plkst. 23.30 Daugavpils operatīvie dienesti saņēmuši ziņu par nelaimi Krustpils ielā. Vienā no dzīvokļiem, šī piecstāvu nama trešajā stāvā bija izcēlies ugunsgrēks.

Mirklī, kad glābēji ieradās notikuma vietā, no piedūmotā dzīvokļa jau bija izkļuvusi sieviete, taču pats dzīvokļa saimnieks, kāds vīrs gados, vēl joprojām atradies miteklī. Lai arī ugunsdzēsēji nekavējoties devušies iekšā, pensionāra dzīvību tā arī nav izdevies glābt.

Pēc ugunsgrēka likvidācijas, plkst. 1.48 konstatēts, ka traģiskajā ugunsgrēkā dzīvoklī izdeguši vien desmit kvadrātmetri. Kā atklāj mājas iedzīvotāji pēc notikušā viņiem izdevies pārmīt pāris vārdus ar kaimiņieni, kura izglābusies - visticamāk, dzīvesbiedra dzīvību laupījis alkohols un neuzmanīga rīcība ar uguni, jo vīrs šajā vakarā esot iedzēris un visticamāk iemidzis ar smēķi.

“Viņš esot saucis pēc palīdzības, viņa esot atvērusi durvis uz viņa istabu un uzreiz izšāvušās liesmas. Nu, gaiss tika iekšā. Viņa teica, ka esot ielējusi tur spaini ūdens, tur vai uz viņa, vai ugunī. Skaidrs, ka tas uguns palika tikai lielāks un viss. Un viņa aizmuka, uzvilka mēteli un izskrēja ārā. Vīrs nebija slikts. Neko sliktu par viņu nevaru teikt. Dzēra kā jau visi. Kurš mūsu laikos nedzer? Visi dzer,” atklāti runā vietējā iedzīvotāja Irina.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:14

Jaunākās diskusijas