VIDEO: Ķengaraga iedzīvotājs sašutis par to, kā pusaudži pazemo savu vienaudzi

Viktorija Gabrjuna 7.aprīlis 2020, 13:08
 
Ekrānšāviņš no video
Daži tīņi, vēloties “pazīmēties” draugu un klasesbiedru lokā, uz ielas piekāvuši kādu puisi, to nofilmējuši un video ielikuši internetā, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Par šo atgadījumu mums ziņoja kāds Ķengaraga iedzīvotājs. Viņš padalījās ar video materiālu, kurā iemūžināti vairāki jaunieši, kas gaišā dienas laikā Maskavas ielas 285. nama otrā korpusa iekšpagalmā sit un pazemo savu vienaudzi.

Vismaz divus, pietiekami stiprus sitienus pa seju, puisis dabūja 12 cilvēku acu priekšā - to atklāj nejauši incidenta aculiecinieki, kas tobrīd gāja garām.

Acīmredzot jaunieši, par spīti visiem aizliegumiem un valsts noteiktajiem drošības pasākumiem, speciāli pulcējušies, lai piedalītos puiša pazemošanā. Tīņi sarīkojuši publisku ņirgšanas un to pat iedomājušies nofilmēt un publiskot. Materiāla gan esot iemūžināta tikai maza daļā no tā, kas notika Maskavas ielas iekšpagalmā.

Vietējie, kas vēlas palikt anonīmi, atklāj, ka lielākā daļa tīņu bara uz Ķengaragu atbrauca no Bolderājas. Galvenie sitēji bijuši divi puiši, bet izrēķināšanās motīvi joprojām nav zināmi.

“Viņš tam puisim tik stipri iesita pa kāju, ikru apvidū un uz augšu. Tas puisis nokrita uz zemes, un viņš viņu sāka spārdīt ar kājām. Kādēļ viņi uz šejieni atbrauca, neviens nezina. Es vietējiem bērniem vaicāju, neviens nezina,” teica kāda cita vietējā iedzīvotāja.

Policijā vien norāda, ka saistībā ar kautiņu ir saņemts iesniegums un tas tiks izskatīts.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:40

Jaunākās diskusijas