Jauni fakti par konfliktu, kurā "kāpu izbraukātāja" tēvs piekāva veloaktīvistu

tautaruna.lv 6.aprīlis 2020, 17:20
 
facebook.com
Zaļās partijas biedrs, veloaktīvists un Velokurjeru dienesta vadītājs Oļegs Stoļarovs joprojām ir mājās un ārstējas pēc 1. martā Klapkalnciemā piedzīvotā uzbrukuma, kad viņu piekāva kāda 10 gadus veca zēna tēvs par to, ka Oļegs gribēja puiku nostrostēt par kāpu izbraukāšanu ar motociklu, vēsta "jauns.lv".

Zēna tēvs bija nikns nevis uz savu atvasi, kurš pārkāpa gan satiksmes, gan vides aizsardzības noteikumus, bet gan uz vides aktīvistu. Stoļarovs pastāstīja:

“Līdz 7. aprīlim esmu uz slimības lapas. Dabūju diezgan spēcīgu belzienu, domāju, ka uzbrucējs bija dzēris vai salietojies narkotikas.

Man ir informācija, ka viņš smēķē marihuānu. Iepriekš viņš esot cilvēkiem uzlaidis virsū suņus un piekāvis arī citus, viņš ir ar psihiskām novirzēm, ļoti nepatīkams cilvēks. Vietējie no viņa baidās, jo viņš uzvedas kā “saimnieks”. Arī policijai viņš ir labi zināms kadrs.

Kad man beigsies slimības lapa, policija ierosinās krimināllietu, jo pagaidām to nevar, jo jānosaka, cik smagi miesas bojājumi man nodarīti. Klapkalnciemā biju iegājis viņa privātīpašumā, lai aprunātos par viņa dēla nelikumībām, un viņš uzreiz man sita. Bet viņš tā nedrīkstēja. Pēc Eiropas standartiem, viņš man sist jeb uzbrukt varēja tikai tādā gadījumā, ja es kaut ko laupītu vai viņam uzbruktu. Ja tā nebija, tad viņam bija konflikts jārisina citādāk - jāizsauc policija,” skaidroja Stoļarovs.

Jāatgādina, ka iepriekš par šo situāciju informēja Latvijas Zaļās partijas valdes priekšsēdētājs Edgars Tavars.

"Vēlamies informēt, ka aizvadītajā svētdienā, 2020.gada 1.martā LZP biedrs un zināmais veloaktīvists Oļegs Stoļarovs guva smagus miesas bojājumus pēc mēģinājuma miermīlīgi uzsākt sarunu ar mazgadīgā motorizēta transportlīdzekļa vadītāja - kāpu izbraukātāja vecākiem," tika vēstīts ierakstā.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:04

Jaunākās diskusijas