Liepājā liela pusaudžu grupa piekāvusi 12 gadus vecu meiteni

Rita Lazda 26.februāris 2020, 18:10
 
Andrius Ufartas/ F64 Photo Agency
Aizvadītajā nedēļas nogalē dramatiski notikumi risinājušies Liepājā, kur svētdienas vakarā 10-15 pusaudži piekāvuši 12 gadus vecu meiteni, raksta portāls "liepājniekiem.lv".

Laikraksta "Kurzemes vārds" rīcībā esošās informācija liecina, ka ap desmit pusaudži meitenei uzbrukuši pie M. Ķempes ielas veikala “Maxima”, bet policiju un neatliekamo medicīnisko palīdzību izsaukusi cietušās meitenes māte.

Liepājas pilsētas Pašvaldības policijas pārstāvis Kaspars Vārpiņš laikrakstam pastāstīja: “Meitenes māte skaidroja, ka notikušajā bijuši iesaistīti no 10 līdz 15 pusaudžiem un cietušai esot sists pa seju un divreiz pa vēderu. Apsekojot apkārtni, iespējamās vainīgās personas netika atrastas, taču likumsargiem bija informācija, ka pusaudži iekāpuši tramvajā un braukuši Jaunliepājas virzienā. Ar videonovērošanas kameru palīdzību Metalurgu un Dzelzceļnieku ielas krustojumā sešus izdevās aizturēt. Uz vietas viņi nodoti Valsts policijai.”

No iespējamām vainīgajām personām Valsts policijā esot pieņemti paskaidrojumi, uzsākta administratīvā lietvedība un tiekot skaidroti notikušā apstākļi.

Avots: portāls liepajniekiem.lv

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:12

Jaunākās diskusijas