VIDEO: Sieviete Jēkabpilī uz ielas veic pašnāvību, aplejoties ar benzīnu

Viktorija Gabrjuna 19.februāris 2020, 13:08
 
Ekrānšāviņš no video
Kāda Jēkabpils iedzīvotāja, cenšoties panākt savu taisnību, kā sabiedrības uzmanības pievēršanas veidu izvēlējās veikt publisku pašnāvības mēģinājumu, vēstīja raidījums "Degpunktā".
Pirmdien ap desmitiem rītā Jēkabpilī varēja novērot netipisku rosību pie vietējās “ātro kredītu” iestādes. Operatīvo dienestu transportu bākugunis un sirēnas liecināja par kādu nelaimi.

Pieejot tuvāk, pavērās aina, - policistu ielenkumā stāvēja sieviete, kas no galvas līdz kājām bija aplaistīta ar kādu šķidrumu un izskatījās nervoza. Sarunā ar likumsargiem piecdesmit septiņus gadus vecā jēkabpiliete atklāja, ka bija plānojusi publiski sadegt. Turpat, metru no viņas, policisti konfiscēja arī šķiltavas.

“Sieviete tika aizturēta, nogādāta mediķu rīcībā. Vēlāk viņa tika nogādāta uz Daugavpils psihoneiroloģisko slimnīcu,” stāsta VP Jēkabpils iecirkņa priekšnieks Rolands Bērziņš. Viņš arī atklāj, ka šī nav pirmā reize, kad sieviete līdzīgā veidā centusies pievērst sabiedrības uzmanību.

Oficiāli neapstiprināta informācija vēsta, ka sievietes mērķis ir nodot vēstījumu kredītiestādes darbiniekiem, pie kuras durvīm viņa aplējās ar degvielu. Neatrisinātas finansiālās problēmas un strīds par kāda īpašuma sadalīšanu lika sievietei spert izmisuma soļus.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:36

Jaunākās diskusijas