VIDEO: Rīgas centrā pastrādāta vērienīga zādzība

Viktorija Gabrjuna 15.februāris 2020, 9:47
 
Ekrānšāviņš no video
Kāds kāzu salons Rīgā piedzīvojis zagļu uzbrukumu, vēstīja raidījums "Degpunktā".
Garnadži nakts vidū ielauzušies kāzu salona Krišjāņa Valdemāra ielā telpās un aiznesuši vairākas dārgas un ekskluzīvas kāzu kleitas. Uzņēmuma darbinieki šobrīd meklē incidenta lieciniekus un pauž neizpratni, kāpēc vispār ir jāzog tik specifiskas un grūti realizējamas preces.

“Mums bija izsists ārdurvju stikls. Stikli mētājās gan uz ielas, gan telpās. Bija redzams, ka cilvēki ne reizi vien gājuši pēc kleitām, jo stikli mētājas visur, plašā laukumā,” stāsta kāzu salona īpašniece Jekaterina.

Garnadži noteikti steigušies, jo, tiklīdz durvju stikls tika izsists, virs zagļu galvām atskanēja signalizācija. Dārgas un ekskluzīvas kāzu kleitas rautas no veikala stendiem, secina Jekaterina.

“Visticamāk, viņi bija divi. Kleitas tika ņemtas klēpjiem - viens šeit, tad dažas kleitas palaistas garām, un vēl viens klēpis šeit. To darīja divi cilvēki vienlaikus. Tā kā kleitas ir ļoti smagas, viņi nevarēja tās iznest ārā pa durvīm un pusi nometa zemē, stiklos, un iznesa tikai daļu,” norāda salona īpašniece.

Naktī policiju izsaukuši kaimiņi. Viņi sadzirdēja signalizācijas troksni, paskatījās pa logu un pat ieraudzīja kādu ar kleitām skrienošu vīrieti.

“Policisti atbrauca, pirmkārt, noņēma pirkstu nospiedumus, tikai pēc tam iegāja salonā, piefiksēja zābaku pēdas. Aptaujāja mūs, kas no personāla uz šejieni atbrauca, un aizgāja pētīt, vai tuvumā ir videonovērošanas kameras. Turklāt pajautāja, vai mums ir kādas aizdomas, bet mums aizdomu pagaidām nav,” norāda Jekterina.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:46

Jaunākās diskusijas