VIDEO: Daugavgrīvā vīrietis šokē ar savu uzvedību

tautaruna.lv 29.janvāris 2020, 13:08
 
Dāvis Ūlands/F64
Kāds Daugavgrīvas iedzīvotājs pavisam nesen, cenšoties ieriebt saviem kaimiņiem, rīkojās gaužām neadekvāti, vēstīja raidījums "Degpunktā".
Brīvdienas rītā nepatīkamu pārsteigumu kāda Daugavgrīvā esoša nama iemītniekiem sagādājis viens no kaimiņiem.

Viņš vairākiem citiem dzīvokļiem tīšuprāt atslēdzis ūdeni, tādēļ iedzīvotājiem, saprotot, ka pašu spēkiem šo situāciju neatrisināt, nav atlicis nekas cits, kā zvanīt policistiem. Taču kārtības sargu ierašanās brīdī kungs ūdens padevi jau bija atjaunojis, bet pats bija ieslēdzies dzīvoklī un izlikās “par beigtu”, tādēļ stāsts beidzies, tā īsti nesācies.

“Ap pusdienlaiku policijas iecirknī atkal tika saņemta informācija par Slimnīcas ielu. Un izsaucējs minēja, ka jau iepriekš minētais kaimiņš kāpņu telpā ir izlējis kaut kādu degšķidrumu un ar cirvi nelaiž kāpņutelpā iedzīvotājus,” stāsta RPP Kurzemes pārvaldes Vecākais inspektors Viktors Kigitovičs.

Šāds izsaukums licis policistiem pasteigties, un aptuveni desmit minūtes pēc ziņas saņemšanas ekipāža ieradusies notikuma vietā. Iedzīvotāji policijai norādījuši, ka kaimiņa dēļ netiekot mājās.

“Kāpņu telpā bija jūtama smaka, kas atgādināja grilam paredzēto šķidrumu. Sarunas laikā pie izsaucējas vērsās arī citi iedzīvotāji, kas labprāt pie policijas vērsās ar iesniegumu. Un sarunas brīdī policijas darbinieki ievēroja, ka dzīvokļa durvis, kur iespējamais vainīgais dzīvo, atveras. Un kāds vīrietis ar šķiltavām mēģina aizdedzināt šķidrumu,” stāsta Kigitovičs.

Tajā brīdī policijas darbiniekiem neatlika nekas cits, kā vīrieti aizturēt.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:12

Jaunākās diskusijas