Aculiecinieka video atmasko "fūres" šofera rīcību avārijā uz Rīgas apvedceļa

tautaruna.lv 26.janvāris 2020, 10:41
 
Ekrānuzņēmums
Raidījums "Degpunktā" ziņoja par avāriju, kas notikusi piektdien, 24. janvārī, uz Rīgas apvedceļa. Iesaistīto transporta līdzekļu vadītāju stāsti atšķiras, taču aculiecinieka video, iespējams, atmaskojis iespējamo meli, kurš sagrozījis notikušā faktus.

Piektdien, 24. janvārī, uz Rīgas apvedceļa kāds vieglās automašīnas “Volvo” vadītājs piedzīvoja šausminošu avāriju. Nelaime šoferi piemeklējusi netālu no Bunču ciemata, kad viņa automašīnu taranējis kāds pretim braucošs kravas spēkrats “DAF, vēsta raidījums.

"Pēkšņi smagā automašīna pārvietojās uz manu joslu. Man nekas neatlika, kā censties izvairīties no sadursmes, nobraucot nomalē,” stāsta “Volvo” vadītājs Maksims. Tieši tajā brīdī, kad Maksims mēģinājis izvairīties no sadursmes, abi spēkrati jau atradušies pārāk tuvu viens otram. Vīrietis nav bijis spējīgs kaut kāda veidā ietekmēt situāciju, un tālāk sekojis trieciens. Abi spēkrati nolidojuši no ceļa braucamās daļas, un kravas auto vairākus desmitus metru stūmis samīcīto “Volvo” gar metāla aizsargbarjeru.

Kravas auto vadītājs raidījumam “Degpunktā” pauda savu versiju par notikušo, un tā atšķiras no “Volvo” vadītāja stāstītā. “Es braucu uz šo pusi, bet tas ”Volvo” vadītājs apdzina kādu pa pretējo joslu. Es viņu redzēju. Viņš, visticamāk, arī redzēja, ka “fūre” brauc viņam virsū. Viņš manī ietriecās, es iebraucu kreisajā pusē,” stāsta smagās automašīnas vadītājs.

Raidījums arī norādā, ka policistu rīcībā ir kāda aculiecinieka videoreģistratora ieraksts, kas palīdzēs šīs lietas šķetināšanā. Turklāt saņemtā informācija no citiem lieciniekiem vēsta, ka smagā auto stūrētājs piektdien vēl pirms šā incidenta pāris reizes bija izprovocējis bīstamas situācijas.

To arī pierādā autovadītāja videoreģistratora materiāls, kurš notikuma brīdī bija aiz smagās automašīnas un iemūžināja, kā "fūre" iebrauca pretējā joslā. Video nonācis arī sociālajos tīklos:

View this post on Instagram

A post shared by Sadursme (@sadursme) on

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:48

Jaunākās diskusijas