VIDEO! Kāda autovadītāja dēļ policisti Rīgā nonāk asinsstindzinošā situācijā

tautaruna.lv 23.janvāris 2020, 15:12
 
Dāvis Ūlands/F64
Naktī uz trešdienu, vajājot kādu bīstamu “Mercedes-Benz” šoferi, policistiem nācies ķerties pie šaujamajiem, vēstīja raidījums "Degpunktā".
Īsi pēc pusnakts pamatīgu pārsteigumu Pārdaugavas policistiem sagādājis kāda “Mercedes-Benz” šoferis, kurš “aizlidojis” garām pie sarkanās gaismas stāvošam policijas patruļauto.

Automašīna drīz vien nogriezusies kāda autoservisa un automazgātuves teritorijā. Inspektors laikus atskārtis, kurp dosies bēglis, un veiksmīgi nogriezis braucamrīka ceļu. Varēja pat šķist, ka pakaļdzīšanās beigusies, tā īsti pat nesākusies.

Autovadītājs turpināja uzsākt kustību un piespieda transportlīdzekļa durvis. Policijas darbinieks centās izkāpt no automašīnas, savukārt “Mercedes-Benz” vēlreiz turpinājis kustību uz priekšu un iespieda policijas darbinieku starp durvīm un automašīnu.

Atpakaļgaitā izgāžot pamatīgu žoga posmu, “Mercedes-Benz” stūrētājam tomēr izdevies vēlreiz ieskrieties, viņš taranējis policijas automobili un tad spiedis gāzi grīdā. Šoreiz bēglis izrādījies veiklāks par policistiem, viņam tomēr izdevies atrauties no vajātājiem.

Protams, pēc šā incidenta aizbēgušo auto sākuši meklēt vai visi galvaspilsētas policisti, un aptuveni stundu vēlāk tas vainagojies panākumiem. Pie pamestā automobiļa, kas nu nonācis policijas stāvlaukumā, nevienu vairs nav izdevies sastapt.

Informācija par notikušo nodota Valsts policijai, kas veiks procesuālās darbības, lai noskaidrotu automašīnas vadītāju. Pēc sākotnējās informācijas, “Mercedes-Benz” vadījis kāds 25 līdz 35 gadus vecs vīrietis. Automašīnā bijis arī kāds pasažieris.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:42

Jaunākās diskusijas