Olainē vīrietis atrod sievietes līķi; redzētais viņu šokē

tautaruna.lv 15.janvāris 2020, 10:28
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Pārolainē pastrādāts nežēlīgs uzbrukums pensionārei. Netālu no Olaines dzelzceļa stacijas kāds vēl nenoskaidrots vīrietis līdz nāvei piekāvis sirmo kundzi un aizbēdzis nezināmā virzienā, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Baisu atradumu rīta agrumā, veicot sliežu pārbaudi, uzgājis kāds uzņēmuma ”Latvijas dzelzceļš” darbinieks. Netālu no dzelzceļa vīrietis atradis pensionāres līķi.

Sākotnēji darbinieks vēl cerējis, ka kundze ir dzīva un viņai vienkārši kļuvis slikti, taču, ieskatoties vērīgāk, atklājusies nepatīkama aina.

Sievietes seja bijusi sakropļota. Jau brīdī vēlāk, pēc zvana atbildīgajiem dienestiem, notikuma vietā sākuši rosīties policisti un kriminālistikas eksperti. Dažu stundu laikā par skarbo incidentu uzzinājuši visi tuvākajā apkaimē mītošie.

“Šausmas, ārprāts, kas te Olainē notiek? Parasti neviens tā nesit. Iedod tev pa galvu un paņem maku. Būsim reālistiski. Tur asins peļķe te bija,” norāda vietējais iedzīvotājs Normunds.

Likumsargi pēc notikušā vēl ilgi pētījuši nozieguma vietu, meklējuši pēdas un iztaujājuši apkārtējos. Pēc visa spriežot, uzbrucējs negribējis vienīgo liecinieci atstāt dzīvu. Sitis bez žēlastības, neatstājot nekādu cerību uz izdzīvošanu.

Tomēr, tā kā slepkava vēl nav notverts, iedzīvotāju pārdzīvojumus nevar saukt par liekiem.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:25

Jaunākās diskusijas