VIDEO: Ķekavas pusē nofilmē iespaidīgu policijas pakaļdzīšanos

tautaruna.lv 14.janvāris 2020, 13:11
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Pirmdien, 13. janvārī, kāda Vimbukrogā bāzēta uzņēmuma darbinieki pavisam nejauši nokļuva policijas pakaļdzīšanās epicentrā, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Kā izrādās, šis dullais brauciens sācies, kad vietējie policisti Vimbukroga ielās pamanījuši kādu jau labi zināmu automašīnu “Chrysler”.

Tieši šī pati ekipāža automobiļa vadītāju bija apturējusi jau pirms mēneša. Toreiz šī sastapšanās pārkāpējam beigusies ar kriminālprocesu.

Ieraugot jau pazīstamo auto, policisti devušies tam pa pēdām, un drīz vien atklājies, ka arī šoreiz stūrētājs nebūt nevēlas sastapties ar likumsargiem.

Autovadītājs nereaģēja uz policistu lūgumu apturēt transportlīdzekli un turpināja braukt. Pakaļdzīšanās laikā šoferis “aizķēris” arī kādu citu automobili, taču arī tas viņu neesot apturējis.

Mirkli vēlāk šoferis gan piestājis ceļa malā, taču, izkāpjot no automašīnas, centies aizbēgt. Tajā brīdī izdevās viņu aizturēt.

Uz notikuma vietu izsaukta Valsts policija.

Turpmākā saruna atklāj, ka šī ir jau trešā reize, kad vīrietis pieķerts, vadot automašīnu alkohola reibumā un bez vadītāja apliecības - tātad pret viņu tiks ierosināts jau trešais kriminālprocess. Šajā reizē veikumu papildina arī bēgšana no policijas un avārijas izraisīšana.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:19

Jaunākās diskusijas