Aizdomās par narkotiku izplatīšanu Liepājā aiztur trīs cilvēkus

Portāls nra.lv 14.janvāris 2020, 0:01
 
Dmitrijs Suļžics/F64
Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes amatpersonas pagājušajā ceturtdienā Liepājā veica aizturēšanu. Uz aizdomu pamata par psihotropo vielu nelikumīgu apriti Liepājas pilsētā tika aizturētas trīs personas, informē Valsts policija.

Pagājušajā nedēļā, 9.janvārī Valsts policijas amatpersonas sadarbībā ar Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kārtības policijas pārvaldes Patruļpolicijas pārvaldes Speciālo uzdevumu bataljona amatpersonām Liepājā veica aizturēšanu. Uz aizdomu pamata par psihotropo vielu nelikumīgu apriti Liepājas pilsētā tika aizturētas trīs personas.

Valsts policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess par neatļautu psihotropo vielu glabāšanu realizācijas nolūkā un realizāciju, savukārt pret divām personām uzsāktas administratīvās lietvedības par psihotropo vielu neatļautu lietošanu.

Izmeklēšanas darbību rezultātā tika izņemtas vairākas subutex tabletes, kuras satur aizliegtu psihotropu vielu - buprenorfīnu. Šobrīd izņemtās tabletes ir nosūtītas uz ekspertīzi, lai noteiktu aizliegto vielu daudzumu.

Aizturētās personas jau iepriekš ir nonākušas policijas redzeslokā par līdzīgiem likumpārkāpumiem. Kriminālprocesa ietvaros turpinās izmeklēšana. Izmeklēšanas interesēs plašāka informācija šobrīd netiek sniegta.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:24

Jaunākās diskusijas