Atklāta jauna informācija par kvadraciklista nāvi Madonas pusē

Viktorija Gabrjuna 7.janvāris 2020, 10:21
 
Ekrānšāviņš no video
Kāds ceļu satiksmes negadījums raisījis plašas diskusijas sociālajos tīklos, interneta portālos un daudzu motobraucēju starpā – Madonas pusē, iebraucot pāri ceļam pārvilktā trosē, bojā gājis kāds vīrietis, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Lai gan nelaime notikusi svētdien, tikai pirmdienas rītā līdz vietējo ausīm esot nonākusi ziņa par notikušo.

Kā izrādās, labu gabaliņu tālāk uz kāda neliela sānceļa smagu avāriju pieredzējis kāds 45 gadus vecs kvadraciklists un viņa līdzbraucēja.

Brīdī, kad vietējais iedzīvotājs Vasīlijs ar dēlu piefiksējis operatīvo transportu, ārsti, visticamāk, jau ceļā uz slimnīcu piestājuši un cīnījušies par smagi ievainotā vīrieša dzīvību. Diemžēl to nav izdevies glābt.

“Es nevaru pat iedomāties, ka kāds šeit uz mūsu ceļa varētu ko tādu izdarīt. Nē…” pārsteigumu pauž vietējais iedzīvotājs.

Kā atklāj likumsargi, kuriem nu uzticēta izmeklēšana, vīrietis avarējis, uzbraucot pāri ceļam pārvilktai trosei.

Arī “Degpunktā” izdodas atrast vietu, kur negaidīti aprāvies kvadraciklista un viņa pasažieres brauciens. Tas ir kāds neliels celiņš, kas ved uz divām mājām. Tā galā ir ezers. Viena no saimniecībām izskatās pamesta, savukārt pie otras, krietni vien sakoptākas, redzams vien uzraksts, ka to novēro. Šķiet, trose pāri ceļam pārvilkta, lai atturētu nelūgtus ciemiņus no iegriešanās šajā nostūrī. Šādas aizdomas apstiprina arī vienīgā, tuvumā mītošā kaimiņiene.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:59

Jaunākās diskusijas