Pusaudži Liepājā piekāvuši mazu zēnu

Rita Lazda 6.decembris 2019, 11:42
 
Andrius Ufartas/ F64 Photo Agency
Šonedēļ mediji vairākkārt vēstīja par konfliktu Iecavā, kur piekauts kāds pirmklasnieks. Līdzīgs atgadījums noticis arī Liepājā, kur pusaudži mēģinājuši aplaupīt un fiziski ietekmēt 10 gadus vecu zēnu.
Trešdienas vakarā nepatīkams starpgadījums noticis pie Liepājas Olimpiskā centra, kur divi pusaudži mēģinājuši aplaupīt un piekāvuši desmit gadus vecu puiku, vēsta portāls "liepājniekiem.lv".

Zēna mamma Dace norāda, ka viņas dēls Liepājas Olimpiskajā centrā trenējoties brīvajā cīņā un pēc nodarbības ap pulksten 18 devies turpat uz netālu esošo sabiedriskā transporta pieturu, lai brauktu mājās. Līdz pieturai gan viņš nav paguvis aiziet - pa ceļam puiku apstādinājuši divi pusaudži, apmēram 13-16 gadu veci. "Viņi manam dēlam prasījuši naudu. Viņš atbildējis, ka nav. Huligāni nav likušies mierā. Kamēr viens no mazajiem bandītiem pārmeklējis kabatas un somu, otrs sācis sist dēlam pa vēderu. Kad viņi sapratuši, ka manam puikam tiešām nekā vērtīga nav, aizgājuši," stāsta Dace, piebilstot, ka huligāniem galvā bijušas cepures un sejas aizklātas ar šallēm.

Pagaidām zināms, ka iesniegums par notikušo policijā vēl nav iesniegts, taču zēna mamma sola to pavisam drīz izdarīt. "Man ir aizdomas par iespējamām vainīgām personām, tie varētu būt turpat netālu dzīvojošie pusaudži, kuri Jaunliepājas rajonā jau ieguvuši negatīvu reputāciju līdzīgu gadījumu dēļ."

Dace atzina, ka fiziski dēls nav nopietni cietis, taču emocionāli gan, viņš raudājis un nevēloties iet uz treniņiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:04

Jaunākās diskusijas