VIDEO: Ventspils pusē vietējie uzbrūk policistiem

tautaruna.lv 2.decembris 2019, 13:09
 
Ekrānšāviņš no video
Pamatīgi iereibusi draugu kompānija Vārvē, Ventspils pusē, naktī izlēma izprovocēt garāmbraucošo likumsargu ekipāžu. Pēcāk sākās vardarbīgs kautiņš, kurā iesaistījās vēl citi vietējie iedzīvotāji, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Aizturētā kompānija neredzēja iemeslu ievērot kārtību un nepiekrita inspektoru lēmumam pirksta rādītāju nogādāt iecirknī. Lai vēl vairāk aizkavētu sava drauga nogādāšanu iecirknī, agresīvie vīrieši izsauca papildspēkus.

Policija skaidro, ka ieradās ļaudis, kas palīdzēja, viņuprāt, aizstāvēt pirksta rādītāja tiesības.

Brīdī, kad notika aizturēšana, kāds no vīriešiem piezvanīja Vārves pagasta iedzīvotājiem un izstāstīja situāciju, pēc kā notikuma vietā ieradās vairākas personas, kuras pieprasīja atbrīvot aizturēto.

Personas nostājās priekšā policijas transportlīdzeklim un nepakļāvās policijas amatpersonu rīkojumam dot tam ceļu. Viens no nokaitinātajiem vīriešiem izlēma likuma sargu aizskart arī fiziski, un izcēlās kautiņš.

Pēc ilgās jezgas, visbeidzot, nemiernieki izklīda un policija uzsāka pārkāpējiem formēt protokolus. Pret vīrieti, kurš alkohola reibumā rādīja nepiedienīgus žestus, ir uzsākta administratīvā lietvedība par sīko huligānismu un bezkaunīgu rīcību. Savukārt fiziskā kautiņa izraisītājam draud nopietnāks sods. Par roku palaišanu pret policistu vīrietim draud brīvības atņemšana līdz pieciem gadiem vai arī piespiedu darbi, vai naudas sods.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:57

Jaunākās diskusijas