Policija atklāj detaļas par baiso avāriju Bauskā

tautaruna.lv 22.novembris 2019, 16:48
 
Ekrānšāviņš no video
Šonedēļ sociālajos tīklos tika publicēts video, kurā redzams, ka diennakts tumšajā laikā Bauskas pusē notikusi nopietna avārija. Dažas dienas pēc negadījuma policija sniegusi plašāku informāciju par notikušo.
“Šoferis izskaidroja, ka nepamanīja, ka ir ceļa līkums. Bija tumšs un ceļa līkumā neredzēja, ka pretī nāk automašīna. Es uzskatu, ka tā ir neuzmanība un steiga,” raidījumu "Degpunktā" informēja Valsts policijas Bauskas Ceļu policijas inspektora pienākumu izpildītājs Gatis Ķēniņš.

Policija apgalvo, ka šis nav pirmais negadījums šajā šosejas posmā, bet visbiežāk autovadītājiem misējas skarbu laikapstākļu dēļ. Jāuzmanās arī agri no rīta, kad veidojas kravas automašīnu rindas.

Jau iepriekš vēstīts, ka pie vieglās automašīnas “Toyota Yaris” stūres sēdēja kāds 50 gadus vecs vīrietis kopā ar savu sievu, kas atradās pasažieru krēslā. Veicot pārgalvīgu manevru šosejas 71. kilometrā, vadītājs kļuva teju iespiests starp divām kravas automašīnām - “Volvo” un “Scania”. Pretim braucošā smagā automašīna iebrauca grāvī, bet tās šoferis ievainojumus neguva. Policija zvanu par negadījumu saņēma plkst. 6.25.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:56

Jaunākās diskusijas