Pazudis jauns vīrietis: atrastais liek domāt par ļaunāko

tautaruna.lv 22.novembris 2019, 9:25
 
Ekrānšāviņš
Šonedēļ tika lūgta sabiedrības palīdzība 36 gadus vecā rīdzinieka Romāna meklēšanā. Kamēr nav ziņu par to, kas ar vīrieti atgadījies, zināms, ka dzīvoklī atrastais vēstījums sniedzis vismaz kādus pavedienus par iespējamiem variantiem, kas ar viņu noticis.
Raidījums "Degpunktā" vēsta, ka vīrietis cietis no smagas depresijas un kādu dienu izlēma atstāt atvadu vēstuli savai mātei, lai pēc tam pazustu bez vēsts. Viņa draugi jau vairākas dienas izmisīgi cenšas uziet pēdas Romānam cerībā, ka viņš tomēr nebūs atņēmis sev dzīvību.

Pazudušā meklēšanā iesaistījušies seši viņa tuvāki draugi, cerībā, ka kopā ar iedzīvotāju palīdzību noslēpumu par vīrieša atrašanās vietu tomēr izdosies atšķetināt. 36 gadus vecais rīdzinieks no savas dzīvesvietas Ģertrūdes ielā izgāja vēlā ceturtdienas vakarā, un kopš tā laika neviens viņu nav redzējis.

Tuvinieki un draugi ir pamatīgi noraizējušies. Pirms Romāns izgāja no mājas, viņš dzīvoklī atstāja pierādījumus, kas liecina par nolūkiem veikt pašnāvību. Ģimenes locekļi cer, ka nav piepildījušās viņu ļaunākās priekšnojautas.

Atgādinām, ka visi, kas redzējuši pazudušo vīrieti vai kaut ko zina par viņa iespējamo atrašanās vietu, tiek aicināti nekavējoties zvanīt policijai pa tālruni 110 vai arī organizācijai “Bezvests.lv” pa tālruni 22 084 084.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:29

Jaunākās diskusijas