Par mata tiesu! VIDEO atklāj asinsstindzinošus kadrus no avārijas uz Bauskas šosejas

Lelde Veinberga 20.novembris 2019, 18:38
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Sociālajos tīklos publicēts video, kurā skaidri redzams, kā trešdienas rītā notika avārija uz Bauskas šosejas.

"Šā rīta avarīja uz A7 šosejas, Bauskas novads, Cēraukstes pagasts. Video var redzēt, kā notika avārija," vēsta Instagram konta @sadursme komentārs.

View this post on Instagram

A post shared by Sadursme (@sadursme) on

Videoreģistratora materiāls, kas uzņemts no spēkrata, kas brauca pirms ceļu satiksmes negadījumā iesaistītajām automašīnām, atklāj, ka kāds vieglās automašīnas vadītājs klaji pārkāpa noteikumus, sākot apdzīt apdzīšanu, nepārliecinoties par drošību un pretī braucošo auto plūsmu. Materiālā pat redzams, ka no pretējās joslas tuvojas vairākas automašīnas, taču, iespējams, nespējot aiz smagās kravas automašīnas pārskatīt pretējo joslu, vieglā auto šoferis tomēr nolēma veikt apdzīšanas manevru.

View this post on Instagram

A post shared by Sadursme (@sadursme) on

Rezultātā pretī braucošā "fūre" knapi izvairījās no smagas sadursmes ar vieglo auto un, šķērsām iebraucot pretējā joslā, "ielidoja" grāvī.

Jāatgādina, ka sadursmes starp vieglo un kravas automašīnām bieži vien beidzās traģiski. Jau ziņojām, ka pagājušajās brīvdienās uz Rīgas apvedceļa "Ford" vieglās un "Volvo" smagās-baļķvedēja automašīnu frontālās sadursmes rezultātā gāja bojā vieglā auto šoferis. Policija turpina izmeklēšanu, lai noskaidrotu, kā traģēdija varēja atgadīties. Tāpat tiek lūgta aculiecinieku palīdzība apstākļu noskaidrošanā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:02

Jaunākās diskusijas