VIDEO: Kā patiesībā notika baisā nelaime Andrejostā

tautaruna.lv 20.novembris 2019, 9:30
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Pirmdien Andrejostā ledainajos Daugavas ūdeņos bija nonākuši divi pusaudži. Raidījums "Degpunktā" noskaidroja vairāk par notikušo.

Galvaspilsētā dežurējošie policisti un glābēji izsaukumu uz notikuma vietu saņēmuši pirms plkst. 23.00.

Neilgi pēc svētku salūta Andrejsalā risinās dramatiski notikumi. Ledainajā ūdenī iegāžas divi pusaudži - kāds septiņpadsmit gadus vecs jauneklis un meitene.

Kā informē Rīgas pašvaldības policija, tajā brīdī Daugavā atradās divas likumsargu laivas, kas līdz tam brīdim nodrošinājušas sabiedrisko kārtību un kuģošanas satiksmes slēgšanu saistībā ar 18. novembra pasākumiem krastmalā. Līdz ar to likumsargu laivas atradušās tuvu notikuma vietai.

Lēni slīdot pa viļņiem, policisti centušies saprast, kur meklējami cietušie, kad negaidīti tumsā atskanējis kliedziens. Tas nācis aptuveni no vietas, kur Rīgas kanāls ietek Daugavā.

Pēc mirkļa policisti Daugavas ūdeņos pamanījuši meiteni, kura bija pieķērusies pie kādas riepas. Glābšanas operācijā likumsargiem meiteni izdevās glābt. Meitene nodota mediķiem.

Savukārt otru personu policistiem neizdevās atrasts. Otrdien rīta agrumā Andrejostā turpinājās otra traģēdijā iesaistītā pusaudža meklēšana.

Puiša mirstīgas atliekas glābšanas dienesta ūdenslīdēji nogādāja krastā, un turpmāko darbu notikuma vieta pārņēma policisti. Uz vietas bija arī mirušā puiša bēdu māktie piederīgie.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:38

Jaunākās diskusijas