Dzērājšoferim piespriests bargs 7 gadu cietumsods

tautaruna.lv 17.novembris 2019, 19:48
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme / Oksana Džadana/F64 Photo Agency
Šoferim, kurš izraisīja traģisku avāriju, būdams pie stūres alkohola reibumā, šonedēļ pasludināts bargs, bet pamatots spriedums, vēsta raidījums "Degpunktā".

Pagājušā gada oktobra sākumā piedzīvota viena no pēdējā laika bēdīgākajām nedēļas nogalēm ceļu satiksmē. Toreiz uz valsts autoceļiem gāja bojā divi gājēji un trīs autobraucēji. Vienā no šiem negadījumiem bija iesaistīts arī minētais šoferis.

Agrā sestdienas rītā, pulksteni 4.30 kāds automašīnas “BMW” vadītājs kopā ar diviem pasažieriem pa Kleistu ielu devās mājup no ballītes. Šoferis pie stūres sēdās reibumā un rezultātā nenovaldīja spēkratu. Tas apmeta kūleni, bet viens no pasažieriem izlidoja no salona un tika saspiests zem auto vraka.

Šonedēļ tiesa par auto stūrēšanu dzērumā un bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām, kā rezultātā izraisīts negadījums ar smagām sekām, vaininiekam piesprieda septiņus gadus un 10 mēnešus cietumā. Tiesā arī atklājās, ka apsūdzētais pēc līdzbraucēja nonāvēšanas nebija rimies un, līdz lietas skatīšanai palaists uz brīvām kājām, arī šogad septembrī pieķerts pie automašīnas stūres reibumā un bez tiesībām.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas