VIDEO: Rīgā notriec omīti ar mazbērniem

tautaruna.lv 15.novembris 2019, 15:12
 
Dmitrijs Suļžics/F64
Ceturtdien, 14. novembrī, neatliekamās medicīniskās palīdzības mediķi saņēmuši izsaukumu uz Mārupes un Ojāra Vācieša ielas krustojumu Rīgā, kur kādas vieglās automašīnas vadītājs bija uzbraucis seniorei, kura stūmusi bērnu ratiņus, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Par negadījumu ziņojis pats šoferis, kurš norādījis, ka ar vieglo automašīnu notriecis kādu sirmu kundzi ar bērnu ratiņiem.

Vīrietis piebilda, ka pašam ar veselību viss kārtībā, taču notriektajiem pēc iespējas ātrāk nepieciešama palīdzība.

Adresē ierādās divas ārstu brigādes un ceļu policisti. Mediķu aprūpē nonāca gan cienījamā vecuma kundze, gan viņas pavadītie divi bērni.

Mediķi sievieti nogādāja slimnīcā ar gūžas traumu, NMPD norāda, ka cietusī bijusi pie samaņas. Negadījumā iesaistītie bērni pēc mediķu apskates palika kopā ar pieaugušajiem notikuma vietā. Cietušās sievietes radiniece, kura pēc negadījuma atsteidzās uz notikuma vietu, paņēma pie sevis bērnus un visi nolēma kāpt ātrajā palīdzībā kopā ar cietušo omīti, lai atbalstītu viņu grūtajā brīdī.

Tikmēr automašīnas stūrētājs ceļu policistiem paskaidroja, kā notika incidents. Vīrietis, virzoties uz Āgenskalna pusi un griežoties no Altonavas ielas uz Ojāra Vācieša ielu, nepamanīja tobrīd ceļu šķērsojošo pusaudzi ar kundzi stumjam bērnu ratiņus.

Šoferis mēģināja strauji bremzēt, taču tomēr aizķēra pensionāri, sieviete nokrita uz asfalta, apgāžot ratiņus ar mazuli. Policijai tagad jāskaidro, vai minētajā vietā gājēji drīkstēja atrasties uz brauktuves un cik liela daļa atbildība jāuzņemas šoferim. Ja cietušās sievietes ievainojumi nebūs smagi, notikušais tiks skatīts administratīvās lietvedības ietvaros.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:12

Jaunākās diskusijas